Mihai Traistariu ii transmite fierbinte lui Sosoaca: „Eu o sa va votez presedintele Romaniei. Sa candidati neaparat!”

TRIMITE PRIETENILOR

Cantaretul Mihai Traistariu a tinut sa ii transmita senatoarei Diana Sosoaca sa candideze la Presedintia Romaniei pentru ca el doreste sa o voteze.

„Impotriva tuturor prietenilor mei, pe care i-a tampit pandemia, eu o sa va votez PRESEDINTELE ROMANIEI. Sa candidati neaparat !

Romania nu mai are salvare decat intr-un om care lupta pentru popor si nu pentru interesele partidelor”, i-a transmis Traistariu lui Sosoaca pe pagina de Facebook a acesteia.

„Va multumesc din suflet! Pana la presedintie, as vrea sa ne unim cu totii, sa salvam poporul roman, pentru ca se poate! Admiratia este reciproca!”, a raspuns Sosoaca.

Traistariu distruie deseori pe pagina sa de Facebook postarile lui Sosoaca. Inclusiv cea in care Sosoaca cere sa nu mai fie respectata nicio masura de preventie intrucat nu ar mai exista stare de alerta dupa ce a cazut Guvernul Citu.

„Dragi compatrioti, casatoriti-va, iubiti-va, intrati unde vreti, cum vreti, s-a dus alerta! Nimeni nu va poate cere niciun pass, nimic! Si daca mai fac pe nebunii, umpleti-i de dosare penale pe toti: politisti, jandarmi, patroni si vanzatori, paznici etc. Plimbati-va la orice ora din zi si din noapte. Spitalele sunt obligate sa consulte pe toata lumea, ca d-aia platim taxe si impozite! Gata si cu vaccinarea! Puneti mana si aplicati tratamente in spitale! S-a terminat si cu soldele de 30.000 euro la medici. Jos cu manipularea si minciunile, ca s-a terminat. 

Citule, te astept in Parlament cu o noua cerere de instituire a starii de alerta! Jar mancati!”, a scris Sosoaca.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.