O asistentă medicală din Rădăuţi a leşinat la o oră după ce i s-a făcut vaccinul

TRIMITE PRIETENILOR

O asistentă medicală de 36 de ani, din Rădăuţi, a leşinat la o oră după ce i s-a făcut vaccinul anti-Covid. După ce a fost consultată s-a ajuns al concluzia că nu există o legătură de cauzalitate între starea ei de leşin şi vaccin.

O asistentă medicală din Rădăuţi a leşinat la o oră după ce i s-a făcut vaccinul anti-Covid. Manager spital: Nu există o legătură de cauzalitate între starea ei de leşin şi vaccin

Femeia a început să se simtă rău şi a fost dusă la secţia de neurologie pentru a i se face mai multe investigaţii. Se pare că ea a mai leşinat în trecut, având istoric de sincopă vasovagală, iar leşinul de acum a fost doar o coincidenţă.

Leşin fără legătură cu vaccinul anti-Covid

„Din punct de vedere medical pe toate analizele efectuate nu există o legătură de cauzalitate între starea ei de leşin şi vaccin. Adică pe fond psihic. Doctorul mi-a spus că e foarte bine, că a vorbit cu dânsa de dimineaţă, nu am înţeles să fie internată, sub observaţie. A vorbit la neurologie, de la centrul de vaccinare a plecat de jos din urgenţe, a ajuns la neurologie şi s-au făcut toate investigaţiile. Medicul neurolog care a consultat-o a spus că nu există cauzalitate între vaccin şi starea ei. Are 30 şi este pe secţia medicală”, a declarat managerul spitalului Rădăuţi, Traian Andronache, pentru Observator.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.