Informație de ultimă oră! În București și Cluj-Napoca nu mai sunt locuri disponibile la vaccinare: “Oamenii își doresc vaccinarea”

TRIMITE PRIETENILOR

Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, a anuntat ca in Capitala si in Cluj-Napoca nu mai sunt locuri disponibile pentru vaccinare in acest moment, in etapa a doua.

“Nu mai sunt locuri disponibile la Bucuresti si la Cluj. Lucru imbucurator, din perspectiva faptului oamenii isi doresc vaccinarea. Problemele noastre sunt acum diferite, nu avem destul vaccin.

Dar in afara UE, de pilda in Japonia, vaccinul ar putea ajunge doar in martie”, a declarat Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, la Stirile ProTv

“Lucrurile acestea care tin de logistica trebuie discutate cu MApN. Solutia va fi realocarea de doze si alocarea suplimentara odata cu sosirea unor noi doze in tara”, a precizat Voiculescu. “Am incercat sa spun si public ca problema noastra in acest moment e cantitatea limitata de vaccinuri pe care o avem la dispozitie. Problema de fond este asta: sunt mult mai multi oameni care vor sa fie vaccinati fata de numarul vaccinurilor disponibile”.

Valeriu Gheorghita a declarat ca aceasta situatie reflecta, de fapt, ca sunt doze insuficiente de vaccin pentru a face fata ritmului de cereri pentru vaccinare.

Coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghita, a anuntat ca se va institui o limita maxima de 600.000 de locuri la nivel national pentru vaccinare in urmatoarele 20 de zile


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.