O fetiță de cinci ani și-a dat ultima suflare sub privirile mamei, după ce s-a sufocat cu o bucată de mâncare: “Mânca fericită gustarea ei preferată”

TRIMITE PRIETENILOR

O fetiță de cinci ani a murit în mod tragic după ce s-a sufocat cu o bucată de mâncare, chiar în mașină cu mama sa.

Imogen Lennon, în vârstă de cinci ani, era în drum spre casă alături de mama sa, în Canowindra, Australia, când a început brusc să se sufoce. Așezată pe bancheta din spate a mașinii, Imogen s-a sufocat după ce mama ei i-a dat o gustare, potrivit Mirror.

Micuța a murit la spital

Samantha a sunat la urgențe, dar i s-a spus că este prea departe și ambulanța nu ar ajunge la timp. Și-a condus ea însăși fiica la spital, cu ajutorul unui șofer care a trecut prin zonă. În ciuda eforturilor, micuța Imogen a murit la spital. Tamara Harrison, o apropiată a familiei, a creat o pagină de strângere de fonduri și a descris-o pe fetiță ca fiind „luminoasă, hotărâtă și iubitoare”.

„Sam, a luat-o pe Imogen de la lecțiile de înot în după-amiaza zilei de 16. În drum spre casă, Imogen mânca fericită gustarea ei preferată pe care obișnuia să o primească mereu după lecțiile de înot și vorbea cu mama ei de pe bancheta din spate, când a început brusc să se sufoce. Imogen a sunat la urgențe, dar i s-a spus că era prea departe, iar ambulanța nu ar fi ajuns la timp. Așa că a dus-o ea la spital,cu ajutorul unei persoane care trecea prin zonă. Imogen a murit la spital”, a declarat Tamara Harriso.

Imogen și-a lăsat în urmă părinții, frații și sora, acum toți cu sufletele distruse de durere.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.