O recunoașteți? Acum este una dintre cele mai frumoase femei din România!

TRIMITE PRIETENILOR

Oana Sîrbu a fost extrem de frumoasă în copilărie, lucru care se poate observa și în zilele de astăzi. Trăsăturile suave ale artistei au rămas și în prezent la fel de proaspete ca în anii tinereții. Acum, actrița are 53 de ani și este într-o formă fizică de invidiat.

Ani la rândul, Oana a cucerit generații întregi de români cu rolul Dana interpretat în seria de filme ”Liceenii”. Talentul său de actriță, dar și de cântăreață i-a încântat mereu pe fani.

Cum arăta Oana Sîrbu în copilărie

Oana Sîrbu și-a surprins fanii, pe o rețea de socializare, cu două imagini de colecție. În fotografiile respective, artista apare așa cum era ea la vârsta de 7 ani și la 22 de ani.

”La 7 și la 22”, a notat vedeta în dreptul imaginilor care i-au încântat pe internauți.

Cum a ajuns Oana Sîrbu să joace în ”Liceenii”

La o emisiune TV, Oana Sîrbu a povestit cum a ajuns să dea probe pentru rolul Dana din ”Liceenii”.

”Eu am vrut să cânt dintotdeauna. Am participat la primele spectacole de teatru. Am participat la primele concursuri, printre care „Steaua fără nume”, m-a văzut doamna Simona Patraulea. De fapt, într-un concurs anterior, m-a chemat să dau probe pentru «Steaua fără nume», iar de acolo m-au văzut din echipa «Liceenii», m-au chemat să dau probe la Buftea și așa am devenit pentru o perioadă de câțiva ani și actriță de film, dar mie mi-a plăcut să cânt și în perioada aia a fost, așa, un cumul de multe activități”, a povestit artista.

”Fetele se tundeau precum Dana din «Liceenii». Același bob se poartă cumva acum adaptat, mai purtam și niște floricele, era o modă a rochițelor făcute de bunica, pentru că bunica era croitoreasă și am și acum de la ea. În clasa a 12-a, am jucat rolul unei eleve de clasa a 10-a și odată ce am devenit cunoscută, într-un timp foarte scurt, au început și scrisorile din partea admiratorilor”, a mai spus vedeta.

Cum a fost mariajul cu Virgil Popescu

Oana Sîrbu a fost căsătorită – în urmă cu ani – cu Virgil Popescu, cel care i-a compus multe dintre melodiile pe care aceasta le interpretează. Artista l-a cunoscut pe Virgil Popescu atunci când avea doar 17 ani.

”L-am cunoscut la teatru, era chitarist-bass, orchestrator și dirijor. A existat o comunicare între noi din prima secundă, o comunicare ce există și acum, dar n-aș ști să spun despre ce e vorba, cred că are mare legătură cu emoția și cu muzica… A fost o chestie foarte normală, pașii firești, făcuți de doi oameni care se întâlnesc și ajung să se cunoască, iar marea pasiune comună a fost pasiunea față de muzică și felul în care am comunicat emoția acestei muzici.

Virgil era un tip mult mai mare decât mine, cu 13 ani, și orele noastre de întâlnire erau ca cele dintre o femeie și fratele ei mai mare sau o femeie și un părinte, sau o femeie și un prieten. Eu în Virgil am găsit toate acestea adunate într-un om matur“, spunea artista într-un interviu pentru revista Tango.

Oana Sîrbu s-a căsătorit cu Virgil Popescu pe data de 10 iunie 1989, când avea doar 21 de ani.

”A fost un act pe care l-am făcut, cumva, la sugestia părinților, pentru că nu ar fi fost de acord cu o relație neoficializată. Noi doi nu am ținut foarte tare să facem pasul ăsta“, explică artista, care a divorțat de Virgil Popescu în anul 1993.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.