Pădurar bătut cu biciul și cu pumnii de hoții de lemne. „Stăm numai cu teamă și cu frică”

TRIMITE PRIETENILOR

Un angajat al Ocolului Silvic a fost bătut cu biciul și cu pumnii după ce a surprins, în pădure, mai mulţi indivizi.

Unul dintre bărbaţi a devenit violent când a fost luat la întrebări. Pădurarul, care are mai multe răni la cap și la mâini, a reușit până la urmă să-și imobilizeze agresorul și a dat alarma.

Scenele s-au petrecut în pădurea din comuna Cicănești, județul Argeș. Bărbatul de 46 de ani, angajat la Ocolul Silvic Curtea de Argeș, patrula în zona pe care trebuie să o protejeze de hoții de lemne când a observat mai mulți arbori tăiați.

La câţiva metri distanţă a văzut și o căruță, în care se afla trunchiul unui fag. Când a început să îi ia la întrebări pe indivizii care cărau lemnele, unul dintre ei l-ar fi luat la bătaie.

Sorin Floroiu, pădurar Ocolul Silvic Curtea de Argeș: A sărit efectiv la mine, eu fiind în acel moment în apel cu șeful de post.

Reporter: Cu ce v-a lovit?

Sorin Floroiu, pădurar Ocolul Silvic Curtea de Argeș: Prima dată m-a lovit cu pumnul, mi-a sărit telefonul de la ureche și apoi a avut o coadă de bici, ceva metalic și mi-a aplicat mai multe lovituri în zona gâtului și în mână, că m-am apărat.

Când a ajuns acasă, soţia bărbatului s-a îngrozit.

Ionela Floroiu, soţia pădurarului agresat: „În ceafă avea o gâlmă, era zgâriat, tăiat, cu ce i-a dat, la mână la fel. Stăm numai cu teamă și cu frică, ne e frică tot timpul că ce face, ce se întâmplă. Am văzut o groază de cazuri.”

Pădurarul s-a dus la spital, unde a primit îngrijiri medicale. A cerut să-i fie eliberat şi un certificat medico-legal.

Pădurarul a reuşit să ceară la timp ajutor, iar poliţiştii au ajuns la faţa locului. L-au încătuşat pe suspect, un bărbat de 33 de ani, iar magistraţii au decis ulterior să fie arestat pentru următoarele 30 de zile.

Sursa știre : Stirileprotv.ro


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.