Părinții din Vâlcea care și-au găsit fata de 15 ani spânzurată acum un an și-au pierdut și băiețelul de 4 ani, în Vinerea Mare

TRIMITE PRIETENILOR

Drama unei familii din comuna vâlceană Oteșani e fără sfârșit. Fata de 15 ani a fost găsită fără viață într-o pădure, acum un an, iar în Vinerea Mare băiețelul de 4 ani s-a stins și el, victimă a unui accident, scrie Adevărul.

Doi părinți din Vâlcea au rămas fără ambii copii într-un singur an. Fata cea mare, Denisa, a fost găsită spânzurată într-o pădure, pe 15 mai 2020, iar fiul cel mic, de doar 4 ani, a murit în Vinerea Mare, victimă a unui accident de circulație.

Accidentul s-a petrecut la km 101, pe DN 65 C, unde băiețelul de 4 ani și mama lui au fost acroşaţi de o maşină condusă de un tânăr de 18 ani din Râmnicu Vâlcea. Grav accidentat, dar conştient, micuţul a fost transportat de urgenţă la spital. Din păcate, după mai bine de o oră, acesta a decedat.

Denisa a dispărut de acasă și după o săptămână a fost găsită moartă

În urmă cu un an, tatăl Denisei Georgiana Unchiașu a semnala dispariția fiicei sale de doar 15 ani. Fata plecase pe 9 mai și după două zile tatăl a sunat la Poliție. Căutată zile în șir, adolescenta avea să fie descoperită spânzurată de un copac într-o pădure de pe dealurile de lângă Oteșani.

Moartea fetei e încă învăluită în mister. Ea a plecat de acasă sub pretextul că se duce să-și cumpere o înghețată, dar nu s-a mai întors.

Vecina sa, o altă adolescentă cu care învăţa la aceeaşi şcoală, Liceul Constantin Brâncoveanu din Horezu, i-a propus să meargă împreună cu prietenul ei şi un alt amic, în islaz, să se distreze.

Se pare că acolo fata a băut, a fumat și a făcut striptease prin trapa unei mașini. Apoi a plecat cu un al treilea bărbat, de 40 de ani. Din acel moment a dispărut. Cel cu care a plecat a declarat ulterior că după ce s-au plimbat o oră cu mașina a lăsat-o pe fată în apropierea primelor case din sat.

Anchetatorii au stabilit după zeci de ore de audieri și după autopsie că adolescenta s-a sinucis.

La un an distanță, familia Denisei trece printr-o nou suferință și se pregătește să-și înmormânteze băiețelul de doar 4 ani. Micuțul ar fi sărit în faţa maşinii, iar şoferul de 18 ani, încercând să evite coliziunea a lovit-o şi pe mama acestuia, chiar în fața casei lor.

Trupul neînsufleţit al băiețelului a fost adus acasă sâmbătă, 1 mai. Şi mama lui a suferit o serie de leziuni. S-a externat cu o mână şi un picior în ghips. Copilul va fi înmormântat luni, 3 mai, potrivit apropiaţilor.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.