Printul Harry a rabufnit si a dezvaluit ce a rapus-o, de fapt, pe mama lui, Printesa Diana: “Mama noastra si-a pierdut viata din aceasta cauza…“

TRIMITE PRIETENILOR

Printul Harry a rabufnit dupa ce BBC, prin reprezentantii sai, a recunoscut lipsa de profesionalism in realizarea unui interviu cu Printesa Diana, in anul 1995. Ducele de Sussex, fiul printesei, a declarat ca evenimente ca cel mentionat au contribuit in mod decisiv la sfarsitul tragic al mamei sale.

Conducerea trustului BBC a recunoscut ca unul dintre jurnalisti a folosit „metode inselatoare” pentru a obtine interviul din 1995 cu Printesa Diana. Martin Bashir, care a intervievat-o pe Lady Di, este anchetat si subiectul unui proces in instanta, dupa ce a falsificat mai multe documente si a mintit-o pe Printesa de Wales ca e urmarita si interceptata constant.

Respectivul jurnalist si-a cerut public scuze, dar Printul Harry nu a fost impresionat de gestul tardiv facut de acesta. Totodata, Ducele de Sussex spune ca evenimentele de acest gen au contribuit decisiv la moartea mamei sale.

„Mama noastra a fost o femeie incredibila care si-a dedicat viata slujirii. Era rezistenta, curajoasa si, fara indoiala, cinstita. Efectul de unda al unei culturi de exploatare si practicile neetice au fost cele care i-au luat viata. Mama noastra si-a pierdut viata din aceasta cauza, dar nimic nu s-a schimbat”, a declarat printul Harry, revoltat.

Si Printul William a condamnat vehement interviul care a determinat-o pe Printesa Diana sa faca acele marturisiri.

„Cred ca modul inselator in care a fost obtinut interviul a influentat substantial ce a spus mama mea. Interviul a contribuit major la inrautatirea relatiei dintre parintii mei si, de atunci, i-a ranit pe multi altii. Imi provoaca o tristete de nedescris sa stiu ca esecurile BBC au contribuit semnifcativ la frica, paranoia si izolarea ei, de care imi amintesc din acei ultimi ani cu ea”, a declarat public Printul William .

Printesa Diana si-a gasit sfarsitul intr-un groaznic accident de circulatie petrecut in Paris. Lady Di incerca sa scape de paparazzi, care ii urmarea pe ea si pe iubitul ei de atunci, Dodi Fayed.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.