Revolta fermierului Dimitrie Muscă față de Austria: „Închid conturile la BCR”

TRIMITE PRIETENILOR

Unul dintre cei mai mari fermieri din Vestul țării, Dimitrie Muscă, care lucrează peste 7.500 hectare de teren agricol și deține o afacere integrată în industria agroalimentară, anunță că își închide cele două conturi ale societăților sale la BCR, în semn de protest față de decizia Austriei de a bloca aderarea României la spațiul Schengen.

”Astăzi închid două conturi bancare la BCR aparținând CAI Curtici și CAI Olari datorită votului acordat de Austria” a anunțat Dimitrie Muscă.

CAI Curtici gestionează ferme care au în total undeva la 50.000 de porci, 3.000 de vaci, 7.600 de hectare de terenuri agricole şi câteva zeci de magazine de desfacere, în special pentru carne, produse din carne şi lactate.

În ultimele ore, rețelele sociale s-au umplut de mesajele românilor care anunță că vor boicota Austria, de la produsele alimentare și până la frecventarea stațiunilor de schi.


TRIMITE PRIETENILOR
creditprime.ro

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.