S-a aflat adevărul despre Bill Gates! Ce ascunde, de fapt, miliardarul american

TRIMITE PRIETENILOR

Divorțul cuplului Bill și Melinda Gates s-a transformat într-un haos nu doar din cauza averii de miliarde în joc, ci și a informațiilor care nu mai pot fi ținute ascunse.

S-a aflat adevărul despre Bill Gates! Ce ascunde, de fapt, miliardarul american. Potrivit Vanity Fair, s-ar putea ca acum să se dovedească un comportament complet inadecvat al lui Bill Gates față de angajații săi.

Dacă până acum doar se zvonea că fondatorul Microsoft nu ar fi fost deloc șeful ideal, un fost angajat al său susține că miliardarul este omul cu care e dificil de lucrat. Sursa citată de Vanity Fair spune că Bill Gates a folosit frecvent acorduri de confidențialitate (NDA) pentru a suprima astfel de zvonuri. „Pentru o perioadă lungă de timp ți se spunea că „ai un NDA. Nu poți vorbi”, afirmă fostul angajat, care susține că a semnat un astfel de acord.

Fostul angajat e conștient că gigantul tehnologic are avocați care abia așteaptă să-l prindă că încalcă NDA-ul. O altă sursă a declarat pentru Fox News că toți angajații Microsoft semnează un NDA, ceva obișnuit în industria tehnologiei.

După anunțul despărțirii lui Gates de soția sa, s-au înmulțit zvonuri despre aventurile extraconjugale ale miliardarului. Aceste aventuri nu erau un secret în cercul său, susține un alt fost angajat care a semnat un NDA. El spune că s-a întâmplat de mai multe ori ca Gates să ajungă la birou conducând un Mercedes, deși, cu doar o oră înainte, plecase într-un Porsche maro auriu pe care i-l adusese un membru al echipei sale de securitate. „Cu toții am presupus că se întâmpla asta când era cu femei”, și-a amintit sursa: „Știam că există multe întâlniri care nu erau în calendarul său”.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.