Adorați pur și simplu salata de boeuf, dar parcă v-ați săturat de aceeași rețetă?

Anul acesta, aveți posibilitatea să încercați o rețetă cu totul spectaculoasă, al cărei gust cu siguranță nu îl veți uita prea repede: salata de boeuf cu somon. Iată care este rețeta!

Salata de boeuf cu somon – Mod de preparare

Pentru a obține o minunată salată de boeuf cu somon, aveți nevoie de următoarele ingrediente: doi-trei cartofi, un morcov, 5 castraveți murați, 3 linguri cu mazăre, un ou, 150 g somon afumat, măsline, maioneză.

Fierbeți morcovul și oul, apoi lăsați să se răcească foarte bine. atenție! Cartofii se fierb separat, în coajă și se lasă la răcit, apoi se taie în cubulețe.

Cât privește oul, aveți grijă să fie fiert tare. Puteți folosi tot oul sau doar albușul și gălbenușul îl veți utiliza pentru maioneză. Dacă măslinele sunt sărate, le puteți lăsa câteva ore la desărat, apoi le tăiați în patru.

Aveți grijă să scurgeți foarte bine măslinele înainte de a le tăia, pentru a nu lăsa zeamă. Castraveții murați se taie în bucăți mici, tot cubulete și, asemenea, măslinelor, se lasă foarte bine la scurs.

La rândul său, somonul se taie în șuvițe subțiri. Toate ingredientele se pun într-un bol și se amestecă foarte bine. la final se adaugă mazărea și oul. Se pune sare și piper după gust, apoi se ornează cu maioneză.

TRIMITE PRIETENILOR