Se poate! Un primar a desfiintat cu totul Politia Locala. Angajatii au fost trimisi sa-si gaseasca de lucru in mediul privat

TRIMITE PRIETENILOR

Primarul din Soimus (Hunedoara), Mihai Gabriel Irimie (PNL), a anuntat ca a desfiintat Politia Locala. El va face astfel o economie de 400.000 de lei anual la bugetul comunei.

“In ultima sedinta de consilu local s-a votat desfiintarea politiei locale , decizia de a initia acest proiect de hotarare de consiliu a venit in urma consultarii populatiei din comuna Soimus. Am considerat ca avand sectie de politie nationala pe raza comunei nu mai era necesara existenta politiei locale .

Sumele ramase de la salariile acestor angajati vor fi folosite pentru cofinantarea proiectelor in derulare si care urmeaza a fi accesate, adica vor merge in investitii pentru dezvoltarea comunitatii“, a scris primarul, pe Facebook.

Politia Locala din comuna avea cinci angajati, care se vor pensiona sau se vor angaja in mediul privat. Primarul a mentionat ca va instala camere de supraveghere in comuna.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.