„Simt nevoia să mă spăl doar privind aceste poze!”. Un apartament de 2 camere din Brăila, scos la vânzare cu 29.900 euro, a devenit viral pe internet

TRIMITE PRIETENILOR

Un apartament din Brăila a devenit viral pe Facebook. Imobilul cu două camere este într-un stadiu deplorabil, motiv pentru care a stârnit hazul mai multor internauți. Apartamentul din România care a devenit viral. „Simt nevoia să mă spăl doar privind aceste poze!”

„De vânzare apartament cu 2 camere, Viziru 1, parter, piața Pistruiatu, balcon, acte la zi, aprox. 40 mp, de renovat, liber! Preț: 29.900 Euro”, arată anunțul publicat pe Facebook, alături de mai multe fotografii cu locuința. Internauții s-au amuzat copios în secțiunea de comentarii a postării. Anunțul a strâns peste 3.500 de reacții, 1.600 de distribuiri și aproximativ 5.700 de comentarii înainte de a fi șters.

creditprime.ro

„Scrie aproximativ 40 mp pentru că nimeni n-a avut curaj să intre să măsoare.” „Nici Iisus nu s-ar naște în grajdul ăsta!” „Și când intri in duș, dar și când ieși tot murdar ești.” „Găinile unde sunt?” „Mai e valabil anunțul? Mă interesează pentru soacră-mea, că tot vrea la oraș!”


TRIMITE PRIETENILOR
evomag.ro

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.