„Simt nevoia să mă spăl doar privind aceste poze!”. Un apartament de 2 camere din Brăila, scos la vânzare cu 29.900 euro, a devenit viral pe internet

TRIMITE PRIETENILOR

Un apartament din Brăila a devenit viral pe Facebook. Imobilul cu două camere este într-un stadiu deplorabil, motiv pentru care a stârnit hazul mai multor internauți. Apartamentul din România care a devenit viral. „Simt nevoia să mă spăl doar privind aceste poze!”

„De vânzare apartament cu 2 camere, Viziru 1, parter, piața Pistruiatu, balcon, acte la zi, aprox. 40 mp, de renovat, liber! Preț: 29.900 Euro”, arată anunțul publicat pe Facebook, alături de mai multe fotografii cu locuința. Internauții s-au amuzat copios în secțiunea de comentarii a postării. Anunțul a strâns peste 3.500 de reacții, 1.600 de distribuiri și aproximativ 5.700 de comentarii înainte de a fi șters.

„Scrie aproximativ 40 mp pentru că nimeni n-a avut curaj să intre să măsoare.” „Nici Iisus nu s-ar naște în grajdul ăsta!” „Și când intri in duș, dar și când ieși tot murdar ești.” „Găinile unde sunt?” „Mai e valabil anunțul? Mă interesează pentru soacră-mea, că tot vrea la oraș!”


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.