TRUCURI MICI, EFECTE MARI….

TRIMITE PRIETENILOR

AȘA SCAPI RAPID DE PUNGILE DE SUB OCHI

Fie ai început să dormi mai puțin și mai rău, fie s-a reactivat o alegie, fie ai început să mănânci ceva care nu-ți priește – ideea este că pungile de sub ochi au reapărut și trebuie să iei măsuri rapide pentru a le diminua. Începe prin a bea multă apă, continuă cu aplicarea feliilor de castraveți sau cartofi, utile în reducerea inflamațiilor și încheie prin a folosi linguri reci pe care să le ții timp de 15 minute în zona cu probleme.

E TIMPUL PENTRU HIDRATAREA PIELII

Dacă tot suntem la capitolul schimbării, a venit vremea să faci câteva modificări și în ceea ce privește îngrijirea tenului. Hidratarea este cuvântul de bază, care s-ar traduce prin folosirea unor creme cu un conținut ridicat de lipide, care să ajute la refacerea structurii pielii. În plus, evită produsele pe bază de alcool, în favoarea unora care conțin vitaminele A, C si E. Ești fan al procedeelor de exfoliere? Redu numărul acestora – o dată pe săptămână este suficient.

CE NU SE MAI POARTĂ

Decolterile adânci

Decupajul excesiv în zona decolteului nu se mai află printre preferințele designerilor. Va reveni decolteul bărcuță și cel rotund, care urmează delicat linia gâtului. Dacă ai o admiratoare declarată a acestui tip de decolteu, poartă coliere tip choker la baza gâtului sau o eșarfă subțire din catifea, pe care să o întinzi înnodând-o printr-o fundă.

CULORILE PUTERNICE

Nuanțele fluorescente ne-au ajutat de multe ori să scoatem în evidență o ținută mult prea banală, dar a sosit momentul să mai temperăm din culori. În acest sfârșit de sezon se pune accentul pe culorile naturale, pastelate și mai puțin pe curajul de a combina extravaganțele cromatice. Nuanțele crude nu se regăsesc printre propunerile stiliștilor, la fel și cele neon vibrante.

VINTAGE DIN CAP PÂNĂ-N PICIOARE

Suntem absolut încântate de această chemare către nostalgie și romantism. Niciun nou curent în modă nu poate lua această mică plăcere, în schimb, ne mai temperează din avânt. O piesă vintage va fi centrul atenției într-o ținută și nu un element ajutător care să susțină stilistic alte haine. Vestimentația va fi aleasă astfel încât să pună în evidență piesa vintage. Nu vom mai purta o ținută întreagă vintage cu haine care se vor anula una pe cealaltă fără să iasă niciuna în evidență.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.