Veste incredibilă la Pro TV! Cătălin Măruță, înlocuit cu Horia Brenciu. El va prezenta emisiunea de la ora 15:00

TRIMITE PRIETENILOR

Horia Brenciu a făcut anunțul! Artistul va prezenta emisiunea lui Cătălin Măruță. Nu singur, însă, ci împreună cu o divă din showbiz-ul românesc.

Cătălin Măruță, Andra și cei doi copii ai lor au fost infectați cu noul coronavirus și se află în izolare la domiciliu.

Din fericire, toți au o formă ușoară a bolii. Însă, până când va putea reveni pe micile ecrane, în locul prezentatorului TV vor fi mai multe vedete care vor modera emisiunea.

Astfel, luni, 8 februarie, Horia Brenciu va prezenta emisiunea lui Cătălin Măruță. Nu singur, însă, ci cu o parteneră. Este vorba despre nimeni alta decât… Andreea Raicu.

„Breaking News! M-a sunat Cătălin Măruță! E în carantină… Se simte bine, dar mai are de stat o săptămână. M-a rugat să-l ajut! Bref: mâine voi prezenta emisiunea La Măruță!

O să am și o parteneră: Andreea Raicu! Începem după amiaza, la 15.00, la PRO TV! Ne vedem, daaa”, a scris Horia Brenciu pe Facebook.

Cătălin Măruță, mesaj pentru fani

Andra și Cătălin Măruță au fost testați pozitiv cu SARS-CoV-2 și, în prezent, se află în carantină la domiciliul lor. Cei doi soți nu s-au izolat singuri, ci împreună cu copiii lor, Eva și David Măruță. Ulterior și cei doi

micuți au contractat virusul. Prezentatorul TV le-a mulțumit tuturor fanilor pentru gândurile bune pe care i le-au transmis și totodată le-a mărturisit că emisiunea va fi difuzată în continuare.

”Ce vreme frumoasă, numai bună de vacanță, mai ales că săptămâna viitoare este și vacanța copiilor. Asta este, chiar o să avem o vacanță împreună, în perioada asta vrând, nevrând. Asta e.

Să știți că o să fim și la emisiune, chiar dacă noi va trebui să stăm 14 zile acasă, nu este nicio problemă, emisiunea La Măruță continuă așa că eu și echipa mea cu siguranță vom găsi cele mai inedite momente și cele mai inedite lucruri pentru a face ca show-ul să meargă mai departe.

Tot ce putem să vă spunem este că ne simțim bine. Vă mulțumim pentru mesaje, pentru gânduri și aveți grijă: sănătatea pe primul loc. O să vă mai țin la curent”, a scris prezentatorul pe Instagram. scrie cancan.ro


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.