Vestea venită în urmă cu puțin timp. Lidia Buble, trimisă în judecată de DIICOT! Au interceptat-o telefonic și s-a aflat tot!

TRIMITE PRIETENILOR

Procurorii DIICOT au dispus trimiterea în judecată a Lidiei Buble, după ce ar fi mituit doi agenție de poliție din cadrul Brigăzii Rutiere Bucureşti. Artista a refuzat să fie testată cu aparatul etilotest, se arată într-un comunicat transmis luni, 22 noiembrie 2021, de către anchetatori.

De la publicarea acestui anunț, Lidia Buble nu a făcut niciun fel de declarație cu privire la decizia procurorilor. Vedeta a postat în urmă cu puțin timp o fotografie în care apare alături de sora ei, Estera. Cele două au fost surprinse în timp ce plângeau de fericire pentru că s-au calificat în semifinala competiției din care fac parte.

„Cuvinte nu am acum…😩👭❤️”, a scris Lidia Buble, în descrierea fotografiei. Fanii au reacționat imediat în secțiunea de comentarii și le-au felicitat pe cele două pentru parcursul pe care îl au în emisiune. „Felicitări! Pentru parcursul de până acum. Succes mai departe!”, „Felicitări! Ați meritat din plin sa rămâneți!”, „Am stat cu sufletul la guraa!Doamne, cum a fost momentul asta…mi au dat si lacrimile! Felicitari”, sunt câteva dintre reacțiile internauților.

Lidia Buble, trimisă în judecată de DIICOT! Ce au transmis autoritățile

În comunicatul transmis de autorități, Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism- Serviciul Teritorial Ploieşti au dispus trimiterea în judecată a cântăreței, sub măsura preventivă a controlului judiciar. Celebra cântăreață a încercat să mituiască doi agenție de poliție, cu scopul de a nu fi testată cu aparatul etilotest, cât și pentru a nu sancționată din cauza lipsei unei declarații pe propria răspundere.

„Suma de bani primită de către inculpaţi cu titlu de mită a fost remisă de către o inculpată cercetată în cauză, atât cu scopul de a nu fi testată cu aparatul etilotest, cât şi pentru a nu fi sancţionată contravenţional întrucât aceasta nu avea asupra sa declaraţia

pe proprie răspundere necesară pentru deplasarea pe timp de noapte pe parcursul instituirii stării de alertă pe fondul pandemiei COVID-19, respectiv nu deţinea asupra sa documentele prevăzute la art. 35 alin. (2) din O.U.G. nr. 195/2002, fapt ce constituia contravenţie conform art. art. 101 alin. (1) pct. 18 din acelaşi act normativ”, se arată în comunicatul transmis de autorități.

Sursa: Wowbiz.ro


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.