“Vreau să mai trăiesc!”. Momente grele pentru cel mai îndrăgit actor din România

TRIMITE PRIETENILOR

Florin Piersic a făcut declaraţii emoţionante şi a mărturisit că nu vrea să se îmbolnăvească niciodată şi că vrea să mai trăiască. Actorul a jucat pe scena cinematografului din Cluj-Napoca, orașul lui natal, spectacolul cu numărul 1220.

Florin Piersic, declaraţii emoţionante. La 85 de ani, actorul a vorbit cu emoție despre succes, regrete dar și despre dorul de calde îmbrățișări și aplauze.

Florin Piersic, declaraţii emoţionante: „Vreau să mai trăiesc”

Florin Piersic joacă acum în spectacolul “Străini în noapte”. După Cluj-Napoca, piesa de teatru urmează să fie pusă în scenă în Iași, Suceava, București și Craiova.

Eu nu vreau să mă îmbolnăvesc niciodată. Vreau să mai trăiesc! Uitați-vă la mine, atât vă spun! 1220 de spectacole în seara asta! Dacă vă spun câți ani am, vă ridicați și plecați acasă.

Ne îmbrățișăm, ne pupăm cu toți care veneau – ceea ce acum nu e voie. Și îmi pare rău că nu e voie și e cam târziu, ca eu să mai aștept să mă pup cu vreo admiratoare a mea.

Arătam grozav de bine. Îmi place să mă văd în filmele vechi, în Harap Alb, în altele, când mă văd îmi vine să mă pup pe ecran, dar mi-e frică să nu mă curentez.

Ce planuri să am la vârsta asta? Păi, nu știu cum să spun, e o vârstă la care.. recunosc, mă țin de femei să nu cad. Dar adevărul e că nu am niciun plan. Nu am planuri. Decât să fiu sănătos”, a declarat Florin Piersic pentru Pro TV.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.