Aceste alimente nu expiră niciodată. Le puteți consuma și după ani de zile

TRIMITE PRIETENILOR

Aceste alimente nu expiră niciodată și nu vă pot face rău…

Niciodată nu știm care este cu adevărat termenul la care expiră alimentele, indiferent ce ni s-ar spune. Sunt însă și produse care nu expiră niciodată. Iată care sunt acestea.

Alimente care nu expiră – Puteți cumpăra oțet și orez alb fără nici o grijă

Vă place mierea? Atunci puteți să achiziționați miere naturală și să o păstrați cât vreți, pentru că aceasta nu are termen de expirare. La fel se întâmplă și cu oțetul alb și orezul alb, așa că le puteți depozita fără grijă că veți avea probleme.

Proaspăt va rămâne și extractul de vanilie, dacă va fi depozitat în cămară, la rece. Cât privește sarea, fie că e sare de masă sau sare de mare, aceasta va rezista și zeci de ani.

 Alimente care nu expiră – Zahărul poate fi păstrat oricât

Dacă va fi păstrat etanș și ferit de umezeală și zahărul poate fi consumat indiferent de cât de mult timp se află în dulap. De asemenea, alcoolul distilat este bun, chiar dacă a trecut mult timp de când l-ați achiziționat.

Cu termenul de valabilitate considerat ca nedeterminat este și fasolea uscată, dar și mazărea, soia, năutul, lintea, cafeaua instant, dacă va fi ținută la congelator.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.