Alex Bodi, arestat preventiv! Primele declarații ale omului de afaceri, în drum spre arest!

TRIMITE PRIETENILOR

Alex Bodi va merge din nou în arest preventin pentru 30 de zile! În drum spre casă, acolo unde îl așteaptă oamenii legii, omul de afaceri a postat un video în care a lămurit situația.

Alex Bodi, primele declarații după ce oamenii legii au venit să-l aresteze

“E adevărat ce se întâmplă, mă îndrept către autorități care mă așteaptă acasă. Nu sunt arestat dintr-un anumit motiv, că am făcut anumite chestii, că au apărut acuzații noi sau martori noi.Nu s-a întâmplat nimic.

Din partea mea nu a fost vorba de nimic. Singurul motiv pt care s-a dispus arestarea mea e că nu m-am prezentat la un anumit termen, din motive medicale, justificate. Cu adeverințe medicale, cu starea mea de sănătate, hârtii că trebuia să stau repaus. Se pare că lucrurile nu au fost de ajuns și domnii au decis arestarea mea preventivă. Nicidecum vreun avertisment sau arest la domiciliu.”,a spus Alex Bodi.

Omul de afaceri nu știe de ce a fost arestat, dar știe sigur că familia sa va avea de suferit. Alex Bodi a făcut un video în care se observă că este afectat de ce i se întâmplă.

“Am specificat motivul pentru care s-a dispus arestarea mea. O să trecem și peste asta. Am trecut peste altele mai grele. Partea proastă că au de suferit persoanele care mă iubesc, familia mea și prietenii adevărați.”, a mai spus Bodi.

Ce probleme are Alex Bodi cu legea

Problemele se țin lanț de Alex Bodi, dar omul de afaceri susține că este nevinovat și chiar are dovezi că nu are legătură cu acuzațiile care i se aduc. În emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, omul de afaceri a mărturisit că era pregătit să fie arestat.

Nu mă așteptam, dar am auzit chestii. Ea îmi spunea că a auzit, iar eu mă gândeam că va veni la un moment dat cineva să mă întrebe.

Când am fost arestat, aveam totul pregătit și am putut demonstra și bani și tot, chiar din primele zile. Eram pregătit”, a spus Alex Bodi, în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D.

Dosarul de trafic de persoane în care apare și numele lui Alex Bodi nu îi permite să vorbească, însă în emisiunea menționată a precizat că prejudiciul este de 4.000 de euro, iar el nu a avut absolut niciun câștig.

„Ca să fiu sincer, nu am niciun ban câștigat. Tot ce îmi permite legea, aș face publice niște lucruri, dar din păcate nu pot. Așa-numitul prejudiciu se ridică la 4.000 de euro. Pentru banii aceștia, Iulia a muncit în Germania un an și ceva de zile, cu venituri legale, înregistrate la stat, cu taxe plătite.

Eu nu am de la cine să fi traficat sau să fi primit anumite sume de bani, doar că în momentul respectiv și cel de față trebuie să tac și să las ca legea și justiția să-și facă treaba. Sunt sub investigații, se analizează anumite chestii, proveniența banilor, au fost audiați martori, martore și așteptăm ca să

vedem veridicitatea acuzațiilor”, a spus afaceristul în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”. SCRIE WOWBIZ.RO


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.