Cum am scăpat de anxietate

TRIMITE PRIETENILOR

Anxietatea afectează peste 40 de milioane de oameni, însă aspectul devastant este acela că doar 4 milioane primesc tratament și doar 400.000 pe cel corect.

Povestea impresionantă a Elisei Black ne dezvăluie o altă metodă prin care putem trata anxietatea. Cum? Cu ajutorul ueni vitamine.
Ea a pornit cu acest tratament, din momentul în care și-a distrus relația, din cauza anxietății. Anxietatea a pus stăpânire pe viața ei, imediat ce a adus pe lume primul fiu.

Pe durata vieții, a avut tot felul de fobii, cum că s-ar putea îmbolnăvi de lepră sau ar putea muri căzând într-o prăpastie.

Ea își amintește că:

“Atunci când eram adolescentă eram speriată de vomă. Fugeam ori de câte ori cineva din jurul meu vomita, de teamă să nu vomit și eu. Apoi, când am devenit adult am dezvoltat atacuri de panică și nu suportam căldura sau transpirația. Nici măcar la televizor nu puteam suporta să văd pe cineva transpirat. De ce? Făceam atac de panică imediat.”

Elisa a încercat să trateze aceste stări, mai bine de 10 ani, însă nimic nu părea să își facă efectul.

A cerut ajutorul nenumăraților medici, însă niciun rezultat.

În cele din urmă, a început să își analizeze gena și, în urma analizelor a realizat că avea o carență mare de Vitamina B.

Totuși, nu este un caz izolat, deoarece există mulți oameni cu deficit de Vitamina B, care totuși nu prezintă anxietate. Acele persoane poate că nu sunt conștiente de faptul că pot dezvolta afecțiuni cardiace, diabet sau alte boli.

Vestea bună este aceea că deficitul de vitamină B poate fi ușor de tratat.

Problema principală a Elisei era aceea că organismul său nu putea transforma cu ușurință vitaminele în acid folic.

Ce a făcut?

A mers la medic și acesta i-a prescris un tratament asociat de Vitamina B 12 și acid folic.

Ea mai spune că:

“Am devenit propriul meu doctor și simțeam când ceva îmi făcea bine sau nu, însă asocierea vitaminei B cu acid folic mă făcea să am mai multă energie, iar atacurile de panică și anxietatea dispăreau văzând cu ochii. Dacă știam că tratamentul este atât de simplu, nu m-aș mai fi chinuit atâția ani. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt bine!”


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.