George Simion acuză serviciile că au luat AUR în vizor: ‘Au o linie specială să se ocupe de AUR’

TRIMITE PRIETENILOR

George Simion, copreşedintele AUR, îi acuză pe cei din servicii că au demarat o operaţiune de spargere a Alianţei pentru Unirea Românilor, având “o linie specială” în acest sens.

George Simion, copreşedintele AUR, îi acuză pe cei din servicii că au demarat o operaţiune de spargere a Alianţei pentru Unirea Românilor, având „o linie specială” în acest sens.

”Sistemul e deranjat de AUR, încearcă să ne găsească fel de fel de chichițe, pentru că nu suntem șantajabili. Suntem singurii care ținem cu interesele românilor, care spunem că avem o cale de a rederesa economic această țară, cu resursele naturale ale României. Am primit semnale că anumite servicii de informații au o linie specială să se ocupe de AUR. Nu mă refer la toate serviciile secrete, ci la șefi. Șefii serviciilor secrete sunt numiți politic și sunt în curtea președintelui”, a spus George  Simion, duminică seară, la Antena 3.

„Noi nu suntem anarhiști, ne dorim ordine în stat (…) Nu mă ocup eu cu înregistrări, dar trag un semnal de alarmă pentru că din câte știam, trăim într-o democrație. Din păcate, libertățile și drepturile fundamentale, soarta presei sunt mult mai precare decât în anii 90”, a mai spus Simion.

Liderul AUR a mai spus că din prima zi de după alegeri a început operațiunea de încercare a spargere a partidului, susţinând că anumiţi parlamentari ar fi fost contactaţi fie direct de servicii, fie prin intermediul altor parlamentari.

George Simion, adevărul despre relaţia cu Diana Şoşoacă. „Eu sunt mai puţin cu dedicaţiile şi cu lăutarii”

George Simion, liderul AUR, a comentat conduita şi declaraţiile publice recente ale senatorului Diana Şoşoacă. Reacşia vine după ce avocata a transmis live pe Facebook momente din petrecerea aniversară a soţului său, desfăşurată într-un restaurant din Iaşi, unde a cerut lăutarilor dedicaţii pentru Raed Arafat şi Klaus Iohannis.

George Simion, adevărul despre relaţia cu Diana Şoşoacă. George Simion a dezvăluit la Antena 3 cum sunt apreciate la nivelul conducerii AUR conduita şi declaraţiile publice recente ale senatorului Diana Şoşoacă.

„Ce-aş putea să îi reproşez doamnei Şoşoacă cu excepţia faptului că unii participanţi nu ştiau versurile de la „Treceţi batalioane române Carpaţii” şi le citeau de pe tabletă? Am văzut nişte oameni care se simt bine şi ar fi bine să trecem mai departe, pentru că sunt 14 morţi în urma incendiului de la Matei Balş şi nu doamna Şoşoacă este problema României. (…) Asta-l interesează pe Traian Băsescu, dacă sunt eu certat cu doamna Şoşoacă, pentru că am participat la proteste diferite, şi în ce fel a petrecut ziua soţului…”, a spus George Simion.Ruptură între Diana Şoşoacă şi George Simion. „Va fi dată afară din AUR!”


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.