Ii platim salariu de senatoare ca sa ne injure. Sosoaca, obscenitati la adresa unei romance care-i reproseaza comportamentul: „Proasta anului, ti-ai folosit limbile pentru a ajunge la Luxembourg”

TRIMITE PRIETENILOR

Senatoarea AUR Diana Sosoaca a reactionat cu obsecenitati si injurii la adresa romanilor care i-au reprosat ca incalca masurile de protectie sanitara. Sosoaca a tinut vineri o petrecere cu lautari, de ziua sotului ei, intr-un restaurant din Iasi.

Sosoaca s-a imbratisat cu mai multi participanti la petrecere, care la randul lor s-au inghesuit in jurul unui microfon de la care zbierau versurile unor melodii cunoscute. „Distrati-va pentru ca viata e facuta ca sa fie traita! La multi ani tuturor! La multi ani, Romania! E cazul sa va treziti odata!”, a strigat Sosoaca.

Sosoaca a lansat si atacuri politice, luandu-i in vizor pe Klaus Iohannis si pe sotia acestuia. „Iohane, Iohane, ce mai faci tu barosane, cu schiurile umbli, frate, Carmen ta cauta-n spate Arafate, Arafate, grija mare cu domnul frate, caci Moldova, si Ardealul, si Muntenia, si Banatul, tot romanul de la Nistru pan la Tisa te va face sa faci uta uta cu caruta pe la doamna Carmenuta”, a cantat Sosoaca alaturi de lautar.

Mai multi romani i-au reprosat lui Sosoaca, pe pagina ei de Facebook, modul in care a ales sa petreaca. Senatoarea AUR a raspuns cu injuraturi si obscenitati


Sursa: Reddit Romania

IPJ Iasi s-a autosesizat si a deschis o ancheta in urma petrecerii organizate de Sosoaca.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.