Motivul real al morții lui Bogdan Stanoevici. Documentul a fost făcut public

TRIMITE PRIETENILOR

Motivul real al morții actorului Bogdan Stanoevici nu este infectarea cu coronavirus. Această informație a picat ca un trăsnet pentru cei care l-au cunoscut. Se pare că nu Covid-19 l-a răpus pe actorul în vârstă de 61 de ani. Bogdan Stanoevici a fost incinerat în urmă cu câteva zile.

De ce a murit Bogdan Stanoevici

Actorul Bogdan Stanoevici a murit din cauza unei insuficiențe respiratorii. Informația vine după ce în spațiul public s-a tot spus că coronavirusul este cel care l-a răpus. România TV a intrat în posesia documentului în care este precizată cauza morții actorului în vârstă de 61 de ani. Acolo apare negru pe alb insuficiență respiratorie și se specifică faptul că era negativ la Sars Cov 2 pe 6 ianuarie când a fost transferat de la Spitalul Pantelimon la CC Iliescu.

Sursa Foto România TV

Bogdan Stanoevici s-a internat pe 16 decembrie la Spitalul Sfântul Pantelimon din Capitală și de atunci starea lui de sănătate a mers din rău în mai rău. A fost mutat la secția de Terapie Intensivă unde a fost intubat, iar ulterior a fost transferat la Spitalul C.C. Iliescu.

În timpul internării, actorul ar fi luat o bacterie nosocomială care i-ar fi provocat complicații. Din păcate, actorul a decedat, iar sâmbătă, 16 ianuarie 2021, trupul său neînsuflețit a fost incinerat.

Infecțiile nosocomiale la pacienții intubați

Un medic de la secția ATI a Spitalului Floresca din Capitală a explicat procedura de intubare și riscul pacienților infectați cu coronavirus, să facă infecții nosocomiale.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.