Pui de urs găsit în Maramureş. „Sigur mama urs a sfârşit în bătaia puştii ori în laţ”

TRIMITE PRIETENILOR

Un pui de urs a fost găsit în comuna Novat, lângă Borşa, judeţul Maramureş. Patrupedul a primit îngrijiri de la medicul veterinar, a fost hrănit şi transferat la un centru amenajat special pentru puii de urs.

„Un pui de urs a fost găsit în comuna Novat, lângă Borşa, jud. Maramureş. A primit imediat îngrijiri de la medicul veterinar, a fost hrănit şi transferat la centrul pentru puii de urs din Bălan, jud. Harghita. Dupa recuperarea fizica va fi eliberat în padure, acolo unde este locul lui”, a scris pe Facebook Octavian Berceanu, comisar general al Gărzii Naţionale de Mediu. Berceanu a ataşat un clip video în care se vede cum ursuleţul este hrănit.

„Doamne ce frumuseţe, sigur mama urs a sfârşit în bătaia puştii, ori in laţ….! Adevărul că, numărul camerelor in pădure sunt insuficiente, avand in vedere cât de barbari suntem!”, a comentat Adriana. „Oamenii de rând fac adevărată Românie normala…au salvat un Arthurel…alţii , fricoşi , ploconitori , timizi , se apleacă , vânzători de ţară , sa facă străinii ce vor ….sa taie ,păduri , să ucidă animale ,etc”,  a intervenit Stelian.    „Şi au fost amendaţi cei care l-au găsit, la fel ca cei de la Asociaţia Berzelelor de luna trecută?”, a psotat Ciprian Balanean.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.