Silviu Prigoana, pensie de boier la 56 de ani. „Astept marirea de 40%. Castiga mai mult decat presedintele

TRIMITE PRIETENILOR

Silviu Prigoana, fostul sot al Adrianei Bahmuteanu, s-a pensionat. Barbatul a spus cat castiga in fiecare luna, ca pensionar. Suma nu este una de om de rand.

Silviu Prigoana a avut mai multe businessuri in mass media si in servicii publice,potrivit raspunsurilor la intrebarile puse de Denise Rifai de la Kanal D.

Fostul sot al Adrianei Bahmuteanu a dezvaluit ce pensie incaseaza in fiecare luna.

„32.000 de lei net, plus 5.000 de lei de la Camera Deputatilor. Adica am 37.000 de lei, astept marirea de 40%, asa cum s-au laudat guvernantii, ca sa ajung la 47.000 – 48.000 de lei, cat e cursul euro. Sa am 10.000 de euro pe luna, ca sa dau si eu anunt la matrimoniale: Tanar pensionar, cu pensie atractiva, astept ofertele”, a mentionat omul de afaceri

Silviu Prigoana s-a pensionat in luna octombrie 2019, potrivit normrlor legale care i-au permis sa se pensioneze cu 10 ani inainte de termen. Astfel, pentru a ajunge la suma respectiva, Prigoana a contribuit benevol la sistemul de pensii.

Silviu Prigoana a inceput sa investeasca masiv in media in 2001, cand a infiintat Realitatea TV. In 2003, a lansat TV Sport, urmat de Etno TV si Taraf TV. A detinut si 10% din actiuni din Digital Cable Systems (DCS), care a lansat serviciul direct to home (DTH) Max TV. Prigoana detine si licente pentru alte doua canale, Meteo TV si Manele TV. Mai detine si Sigma TV si actiuni la Teleshop 24.

Silviu Prigoana a fost casatorit cu prima sa sotie Viorica, care a decedat la doar 30 de ani, in 1994. Din aceasta casatorie are doi fii, Honorius si Silvius. Silviu Prigoana s-a casatorit a doua oara cu Adriana Bahmuteanu, cu care a avut o relatie tumultoasa, incluzand cinci divorturi. Cei doi au impreuna doi baieti, nascuti in 2007 si 2010.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.