Un tânăr din Turda, prins la volan fără permis, a scăpat doar cu un avertisment pentru că a fost sincer

TRIMITE PRIETENILOR

”Greșeala recunoscută este pe jumătate iertată”, spune o zicală românească. Însă, un tânăr din Turda, care a fost prins conducând fără permis, a aflat pe pielea lui că lucrurile stau chiar și mai bine de atât, după ce și-a recunoscut greșeala.

El a scăpat doar cu un avertisment din partea judecătorilor, după ce un echipaj de la Poliția Locală Turda l-a prins la volan fără permis de conducere.

Potrivit clujust.ro, inițial, el a fost oprit de poliție pentru că a parcat mașina neregulamentar și i s-au cerut actele. După ce tânărul a recunoscut că nu are carnet de șofer, i s-a întocmit dosar penal. Însă, potrivit sursei citate, Judecătoria Turda i-a aplicat inculpatului doar un avertisment, motivând astfel:

Se va avea în vedere că inculpatul a avut o poziţie sinceră în timpul procesului, recunoscând şi regretând fapta comisă, a cooperat cu organele judiciare, este integrat în societate, nu a fost implicat în vreun accident rutier, este în vârstă de 22 ani, nu are antecedente penale, nu s-au produs pagube materiale”.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.