Clotilde Armand: ” Vă promit că voi scoate fiecare factură și fiecare chitanță din primărie cu banii pe care i-ați dat televiziunilor și presei voastre de propagandă din banii bucureștenilor, apoi am să vin după voi și am să vă pun să returnați fiecare leu cheltuit ilegal.”

TRIMITE PRIETENILOR

D-na Firea, dle Ciolacu, dle Tudorache și restul bolșevicilor din PSD: sunteți doar o pată roșie din istoria politică a acestei țări. Matematica a învins în Sectorul 1 și voi nu știți matematică. Voi știți să dați bani mașinăriei de manipulare. Iar acele vremuri au apus. Vă promit că voi scoate fiecare factură și fiecare chitanță din primărie cu banii pe care i-ați dat televiziunilor și presei voastre de propagandă din banii bucureștenilor, apoi am să vin după voi și am să vă pun să returnați fiecare leu cheltuit ilegal.

„Matematic am învins”, a anunțat Clotilde Armand marți seară, în fața Biroului Electoral Sector 1.

Ea susține că „nu există baza legală pentru renumărare”, cu trimitere la decizia pe care urmează să o anunțe miercuri Biroul Electoral Central.

Mai mult, Armand și-a avertizat adversarii să nu mai „umble la voturi” și a promis că ancheta pornită privind eventualele fraude va merge până la capăt.

„Dacă Tudorache și Firea vor mai mulți ani de închisoare, eu zic să încerce să mai umble la voturi. (…) Promit că voi lupta cu toată forța mea ca tentativa de fraudare care a existat să nu rămână nepedepsită”, a mai afirmat ea.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.