Sosoaca alungata de la Romania TV. Ciutacu i-a spus ca nu o ajuta capul: „Intre noi e un Everest”

TRIMITE PRIETENILOR

Senatoarea AUR Diana Sosoaca a reusit sa intre in conflict si cu Romania TV, post pe care l-a acuzat ca dezinformeaza. Sosoaca s-a certat cu Victor Ciutacu, care i-a pus la indoiala capacitatea intelectuala. „Intre noi e un Everest”, a spus Ciutacu. RTV a promovat-o agresiv pe Sosoaca in ultima perioada, transmitandu-i in direct scandalurile provocate in strada.

Conflictul a pornit dupa ce Victor Ciutacu a spus ca Sosoaca nu avea ce sa caute, duminica seara, la Spitalul Sf. Pantelimon, unde s-a certat cu doctorii si cu oamenii de paza. Sosoaca a cerut sa intervina in direct, s-a certat cu Ciutacu, iar acesta a scos-o apoi rapid din emisie.

Ciutacu: Dumneavoastra faceti-va mandatul pe care ati fost aleasa in Parlament. Constitutia nu va permite sa dati buzna in institutii publice pe baza de legitimatie de senator. Dumneavoastra depasiti limitele legii. Pastrati-va in limitele legalitatii.

Sosoaca: Eu imi fac treaba foarte bine, nu am dat buzna in niciun spital, va rog sa nu mai dezinformati si sa va faceti meseria dumneavoastra. Daca m-ati invitat la un drept la replica, lasati-ma va rog sa vorbesc. Totul a pornit de la burtiera Romania TV ca exista flacari la Spitalul Pantelimon. Am fost sunata de rude, m-am deplasat la spital, iar acolo era multa lume. Am solicitat sa vorbesc. Am aflat ce s-a intamplat si le-am sus oamenilor ca nu e nimic grav si sa mearga acasa. Dumneavoastra ar trebui sa platiti in fata legii. Trebuie sa verificati din trei surse.

Ciutacu: Intre noi e un Everest.

Sosoaca: Nu e Everest, e Varful Omu, ca suntem in Romania. Eu am facut ce-mi permite Constitutia. Dumneavoastra aveti o atitudine…

Ciutacu: Nu v-am invitat eu in emisiune, ati cerut dreptul la replica. Vi l-am oferit din bunavointa.

Sosoaca: Aveati obligatia legala sa imi oferiti un drept la replica, nu v-am solicitat

Ciutacu: Multumesc, doamna senator, o seara buna


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.